Voeding

"Liefde gaat door de maag". Dat houden wij ons voor. Elke dag willen wij een maaltijd verzorgen waar wij met elkaar met smaak van kunnen genieten.

Deze maaltijden worden met liefde bereid. Waar mogelijk en wenselijk helpen onze gasten met koken. Zij kunnen zich herkennen in de handelingen die ze uitvoeren. Het geeft betekenis en zij voelen zich nuttig.

Ook de ingrediënten en grondstoffen maken de maaltijd tot een feest. We werken seizoensgebonden en zo veel mogelijk met biologische producten. Dat betekent o.a. dat we in de zomer oogsten van onze eigen moestuin en dat de appeltaart gemaakt is van de appels uit onze eigen boomgaard. In de winter denk je aan een stamppotje, stoofvlees of een hartige taart.


Voeding is óók het hapje bij de borrel en het extra's bij de koffie. Het streven is dat we ten minste drie keer per week vers bereid gebak of ambachtelijke koekjes bij de koffie hebben.

Bij de borrel op vrijdagmiddag kan dit ook een hartig hapje zijn, zoals een toastje met huisgemaakte salade of iets lekkers van de kaasboer.

 

Naar Huus Toe

Boerderij de Eshof

Bredestraat - Noord 36A

6674 MP     Herveld (Betuwe)


Telefoon:       0488 - 750 729

mobiel:          06 - 34 85 47 94

Mail:              info@naarhuustoe.nl

Linkedin:       Naar Huus Toe


Paulien Huijbrechts  (orthopedagoog)

Lindsay Hinsen        (verzorgende) 

Jacqueline Mientjes  (helpende)

Lyra van Donselaar  (begeleider)

Chantal Jansen        (begeleider i.o.)

U bent van harte uitgenodigd om eens aan te schuiven en de maaltijd mee te genieten!


Leuke initiatieven rondom voeding en dementie: EtenstijdMagazine


YournameCom © 2007 • Privacy Policy • Terms of Use